HTV start met verlies

31 januari 2011 om 00:00 Nieuws

HOORNAAR - HTV 1 heeft zijn eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie met 6-4 verloren van Papendrecht 4. Kees Bresser speelde sterk met twee zeges. André Hartman won een keer en ook het dubbelspel viel in handen van de Hoornaarse tafeltennisformatie.

HTV 2 won met 6-4 van Papendrecht 10. Na een slechte start van Damir Avdic en Bram Bongers gaf Wen Dong het goede voorbeeld door zijn partij te winnen. Wen en Damir zegevierden vervolgens simpel in het dubbelspel. Wen Dong en Bram Bongers wonnen uiteindelijk ieder twee wedstrijden en ook Damir scoorde een keer.

HTV 3 speelde verdienstelijk gelijk (5-5) tegen Talani 3. Nico den Besten was Hoornaars' beste speler met drie zeges. Henk den Besten won eenmaal en met Nico pakte hij ook het dubbelspel. HTV 4 verloor met 8-2 van Alblasserdam 4. Bas Klop veroverde twee punten. HTV 5 behaalde een fraaie 8-2 zege op het Dordtse DFC 3. Bram van Dijk scoorde eenmaal. Arie Buizert en Henk Blom sr. bleven ongeslagen. Henk en Bram wonnen ook het dubbelspel. HTV 6 verloor met 8-2 van Talani 4. Wim Verhaar redde de Hoornaarse eer met twee mooie zeges.

advertentie
advertentie