Unieke hoofdprijs vijftigste Paasbestloterij

28 maart 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Korbalvereniging Vriendenschaar geeft dit jaar een 'superprijs' weg tijdens de vijftigste Paasbestverloting. Door het kopen van Paasbestloten maakt een ieder kans op een Renault Twingo, die ter beschikking is gesteld in samenwerking met Auto Indumij, de plaatselijk Renault / Dacia dealer. Op de foto ontvangt Vriendenschaar voorzitter René Remans uit handen van verkoopleider Yentl Bosma van Auto Indumij de fonkelnieuwe Renault Twingo.

Door een nauwe samenwerking met vele ondernemers uit het plaatselijke winkelcentrum zijn maar liefst vijftig prijzen te winnen. Natuurlijk krijgen lotenkopers ook deze keer een plantje bij aankoop van tien loten en maken zij kans op de unieke hoofdprijs: de Paasbestuitrusting. Tevens kan een ieder speciale jubileummapjes kopen met twintig loten. Als bonus worden dan nog eens vijf loten gratis cadeau gedaan. De loten kosten 50 eurocent en de verkoop vindt plaats op woensdagavond 13 april, donderdagavond 14 april en vrijdagavond 15 april. Bestellen kan alvast op het speciale e-mailadres lotenkopen@vriendenschaar.nl

De loten worden dan donderdag 14 april thuisbezorgd en afgerekend. In de komende edities van Het Kompas wordt meer informatie gegeven over de Paasbestloterij, de winkeliers en bedrijven die deze loterij mogelijk maken en het ontstaan van de paasbestloterij.

advertentie
advertentie