Intochtcommissie op zoek naar...

29 maart 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Hardinxveld-Giessendam werd half januari opgeschrikt door het bericht dat Jan Boerman was overleden. Een algemeen bekende inwoner die overal een graag gezien persoon was. Bovendien deed hij veel aan vrijwilligerswerk. Maar bovenal was Boerman ook de belangrijkste man op de dag van de Sinterklaasintocht. ,,Met verve en heel zijn hart zette hij een Goedheiligman neer die in de wijde omgeving bekend stond als 'mooie Sint, zeer kindvriendelijk'. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van deze geweldige man. Maar 'the show must go on' en dat geldt ook voor ons", zegt Alie Kroon van de intochtcommissie.

De commissie is daarom op zoek naar Sinterklaas. ,,Mannen die affiniteit met het feest hebben, tijd vrij willen maken in november en deel willen uitmaken van een geweldig team van tachtig vrijwilligers kunnen reageren." 'Sollicitanten' moeten aan de volgende voorwaarden voldoen: niet jonger dan veertig jaar, een behoorlijke lengte, zonder bril kunnen functioneren, tijd willen vrij maken voor een aantal vergaderingen en een vrijwilligersavond vooraf, affiniteit hebben met kinderen, bejaarden en verstandelijk gehandicapten, naast de zaterdag van de intocht ook willen optreden voor de Lange Wei, de Tiendwaert en op een vrijdagavond rondwandelen in de Giessenhof, genoegen willen nemen met het enthousiasme van kinderen en publiek.

Wie serieus geïnteresseerd is kan tot 30 april contact opnemen met Alie Kroon: aliek1@planet.nl of telefoon 0184-610375. Daarna gaat de commissie oriënterende gesprekken voeren met de mogelijke kandidaten. Kijk voor meer info op de site www.sinterklaashardinxveld.nl.

advertentie
advertentie