Creatief lesje geld zoeken

29 maart 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Rabobank Merwestroom heeft verenigingen en stichtingen vorige week getipt waar zij geld kunnen zoeken én vinden. Tijdens een bijeenkomst werden tevens toekomstige sponsoring en vormen van coöperatief dividend bij de bank toegelicht.

Petra van Loon, werkzaam bij het Nederlands Expertise Centrum Projecten (NECP), besteedde expliciete aandacht aan het 'begroten zonder geld' en het inschakelen van leden/deelnemers door gebruik te maken van hun kennis, kracht, materialen en apparatuur. Daarnaast gaf zij de ruim tweehonderd aanwezigen tips voor het zoeken naar inkomstenbronnen in de vorm van subsidies, fondsen en sponsoring. Het informatieve gedeelte, waarin uitleg werd gegeven over sponsoring en vormen van coöperatief dividend bij Rabobank Merwestroom, sloot goed aan op de workshop 'Geld zoeken loont'.

Rabobank Merwestroom helpt verenigingen en stichtingen bij het waarmaken van ambities. Dat doet zij in de vorm van sponsoring met faciliteiten, menskracht, knowhow en geld. Daarnaast wordt ieder jaar een deel van de winst gereserveerd. Met dit coöperatief dividend wordt teruggeïnvesteerd in de gemeenschap. Meer informatie over sponsoring en vormen van coöperatief dividend met de daarbij horende voorwaarden zijn te vinden op www.rabobank.nl/merwestroom (links sponsoring en donaties).

advertentie
advertentie