Algemene Ledenvergadering OKK

29 maart 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Gymnastiekvereniging OKK heeft op donderdag 24 maart haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Onder andere is in deze vergadering het besluit genomen tot het wijzigen van de Statuten en het Huishoudelijk Reglement van de club. Zoals gebruikelijk zijn er op die avond ook diverse leden gehuldigd voor hun trouwe lidmaatschap van 25, 40, 60 of 70 jaar van OKK en/of van de KNGU. Ook werden er onderscheidingen van verdiensten uitgereikt. Een zilveren speld was er voor Richard van Noordenne en voor Kelly Wervenbos, die beiden ruim tien jaar lesgeven binnen de vereniging.

Op de foto van boven naar beneden van links naar rechts: Aja Boon (40 jaar OKK + KNGU), Linda de Bruin (25 jaar OKK + KNGU), Astrid den Breejen (25 jaar OKK + KNGU), Kelly Wervenbos (25 jaar OKK + KNGU en zilveren speld), Teuna Erkelens (40 jaar OKK), Wil Langeveld (60 jaar KNGU), Philip de Rover (40 jaar OKK + KNGU), Richard van Noordenne (zilveren speld).

Niet op de foto: Nel Blokland (70 jaar OKK), Cor Barendregt (60 jaar OKK), Kim Vlot, Jannie de Keizer, Cora Putters, Francine van Willigen, Diana Stevens, Ellen Vliegenthart en Marieke de Groot (allen 25 jaar OKK + KNGU).

advertentie
advertentie