Kraamzorg de Waarden introduceert PaPagina

11 juli 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De tijd dat een kraamzorgorganisatie zich uitsluitend richtte op de moeder is voorbij. Als eerste in Nederland introduceert Kraamzorg De Waarden een uitgebreide online service voor aanstaande vaders. Op deze PaPagina kunnen vaders vanaf de eerste weken van de zwangerschap tot tien weken na de geboorte terecht voor praktische informatie die precies aansluit op hun beleving en behoefte.

,,Mannen willen tegenwoordig vanaf het begin betrokken zijn", zegt Gerard de Wit, directeur van Kraamzorg de Waarden. ,,Ze willen niet alleen alles weten over wat er zich afspeelt in de buik van hun vrouw, maar ze willen ook geïnformeerd worden over de veranderingen die hén te wachten te staan, over de balans tussen werk en privé, over de kosten van de gezinsuitbreiding, enzovoorts."

In samenwerking met IkVader Media is de PaPagina tot stand gekomen. ,,We zijn erg enthousiast over inhoud en uitstraling van de PaPagina", zegt De Wit. ,,Vooral omdat de inhoud nu echt is afgestemd op de beleving van mannen. De teksten zijn kort en krachtig, praktisch en met veel humor geschreven."

De PaPagina is gratis toegankelijk voor zwangere stellen die zich inschrijven bij Kraamzorg de Waarden. Na de inschrijving krijgen bezoekers een login die hen voert naar de site waar alle informatie te vinden is. En natuurlijk heeft Kraamzorg de Waarden ook voor moeders een uitgebreide eigen informatieservice.

Kraamzorg de Waarden is een van de grootste en meest professionele kraamzorgorganisaties van Nederland. De kraamverzorgenden hebben allemaal een gespecialiseerde opleiding gevolgd en worden regelmatig bijgeschoold en geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in de thuiskraamzorg.

advertentie
advertentie