Afslankprogramma speciaal voor vrouwen

28 juli 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Rivas Zorggroep biedt in samenwerking met Curves een afslankprogramma dat gericht is op blijvende resultaten zonder blijvend te moeten diëten. Uniek aan dit programma is dat naast een persoonlijke training in groepsverband ook ondersteuning wordt gegeven door de diëtiste van Rivas Zorggroep.

Curves heeft speciaal voor de hedendaagse vrouw een trainingsprogramma ontwikkeld. Het biedt vrouwen van alle leeftijden de mogelijkheden om aan krachttraining te doen op een haalbare, comfortabel en leuke manier. Het verbetert de conditie en geeft meer energie in slechts dertig minuten per keer. Het afslankprogramma bestaat uit twaalf weken lang twee keer per week een half uur trainen. Aansluitend aan de training is er een keer in de twee weken een bijeenkomst met de diëtiste. Voorafgaand aan het afslankprogramma wordt een figuuranalyse gemaakt die iedere vier weken wordt herhaald. De resultaten worden bijgehouden in een persoonlijk fitboekje. Iedere deelneemster kan ook individueel het fitnessprogramma doorlopen tijdens de reguliere openingstijden van Curves.

Aan deze cursus kunnen maximaal zestien vrouwen deelnemen. De cursus bestaat in totaal uit 31 bijeenkomsten en de kosten bedragen 185 euro, inclusief cursusmateriaal, koffie tijdens de voedingsbijeenkomsten en de mogelijkheid om individueel te trainen). Rivas-pashouders krijgen twintig procent korting en betalen 140 euro. Voor 17,50 euro per jaar kunnen belangstellenden pashouder worden van Rivas Zorggroep. Veel ziektekostenverzekeraars geven bovendien een vergoeding aan mensen die aanvullend verzekerd zijn. Vrouwen die al bij Curves sporten, kunnen zich ook alleen aanmelden voor de voedingsbijeenkomsten. Dit kost 65 euro. Rivas-pashouders betalen 52 euro.

Dinsdag 13 september van 19.30 uur tot 20.00 uur is de eerste bijeenkomst van de cursus Sportief afvallen voor vrouwen bij Curves, Kazerneplein 15 in Gorinchem. Trainingen vinden plaats op dinsdag- en donderdagavond. De voedingsbijeenkomsten zijn tweewekelijks op dinsdagavond van 20.15 tot 21.15 uur bij Curves.

Voor meer informatie en aanmelding kunnen belangstellenden contact opnemen met Rivas Extra via Rivas Zorglijn, 0900-8440 of kijken op www.rivas.nl.

advertentie
advertentie