Kros oppermachtig tijdens grote visdag HSV De Alver

28 augustus 2011 om 00:00 Nieuws

GIESSENBURG - Met een overweldigende voorsprong is Leo Kros winnaar geworden van de grote visdag. Het lid van HSV De Alver haalde in Blok B 5150 gram vis op. In de andere poule greep Jan Wim Buijk de macht in de Slingelandse putten. Hij ving 2280 gram vis. 23 leden deden mee aan het evenement.

's Middags was het de beurt aan de dames en de jeugd. Zij visten in de nieuwe put aan de Kerkweg te Giessenburg. De winnaar bij de dames was Mirjam Post met 600 gram. De tweede plaats was voor Josette Kemkus met 570 gram en de derde plaats voor Barbara Post met 500 gram.

Bij de jeugd was Damian v.d. Linden de kanjer van de middag met dertien vissen met een lengte van 168 centimeter. De tweede plaats was voor Ronald Post met acht vissen met een lengte van 122 centimeter. Edwin Vonk werd derde met vijf vissen met een lengte van 71 centimeter. In totaal deden zeven dames en dertien jeugdleden mee.

De volgende bootwedstrijd is op 3 september nabij Dorp/Peursumse vliet. Loten om 7.30 uur. Voor verdere uitslagen zie www..hsvdealver.nl.

advertentie
advertentie