Salon Kraag opent schoonheidssalon

30 augustus 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Salon Kraag Hair & Beauty aan het Klein Diepje 5 opent donderdag 1 september een schoonheidssalon. ,,Het plaatje is compleet, want we hebben nu alle disciplines onder een dak'', vertelt eigenaresse Muriëlle Kraag. ,,Veel mensen kennen ons namelijk al van de kapsalon en de nagelsalon en natuurlijk de visagie.'' Vervolgens stelde ze gediplomeerd schoonheidsspecialiste Kim Breedveld aan ons voor en natuurlijk namen we ook een kijkje in de salon.

Kim gaat de klanten behandelen in de knusse en keurig ingerichte salon op de eerste etage. ,,Ik verheug me erg op deze nieuwe uitdaging'', vertelt ze enthousiast. ,,Zowel dames als heren kunnen in de salon terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen. Ik heb de opleiding voor allround schoonheidsspecialiste gevolgd. Dit houdt in dat ik ook de mannenhuid en de donkere huid mag behandelen. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in het behandelen van de acné huid.''

,,We spelen hierop in met de Young Teenager Treatment, die vooral gericht is op de reiniging van de huid in combinatie met een stukje voorlichting over de juiste verzorging'', vult Muriëlle aan. ,,Daarnaast kan men in de salon terecht voor cosmetische voetverzorging, manicure, harsen en een ontspannings- of hotstone massage. Voor bruidjes en hun naaste familie of vrienden hebben we een aantal leuke arrangementen. Hierbij kun je denken aan een bruidsarrangement, een duo-arrangement en een feestarrangement voor de gasten. Uitgebreide informatie hierover is te vinden op de website www.salonkraag.nl, maar is uiteraard ook telefonisch verkrijgbaar via 0184-612529.

,,We werken met de gezichtverzorgingsproducten van Neoderma, waarin natuurlijke ingrediënten zijn verwerkt en die vooral gericht zijn op verbetering van de huid'', aldus Kim. ,,Tijdens het eerste bezoek aan de salon maak ik eerst een analyse van de huid. De uitkomst vormt de basis voor de behandeling. Uiteraard kan de klant rekenen op informatie over de werking van de mij gebruikte producten.'' De dames van Salon Kraag Hair & Beauty houden hun vakkennis op peil door het volgen van trainingen. Zo gaat nagelstyliste Melissa in september een cursus volgen voor het perfectioneren van gel- en acrylnagels.

Ter ere van de opening van de schoonheidssalon worden de klanten getrakteerd op een leuke actie. ,,We bieden hen drie gezichtsbehandelingen aan voor 85 in plaats van 141 euro'', vertelt Muriëlle. ,,Het betreft een basis gezichtsbehandeling van vijfenveertig minuten en de drie afspraken dienen binnen twintig weken te worden gepland. De actie is geldig tot 1 oktober a.s. Wie hiervan geen gebruik kan of wil maken krijgt de hele maand september tien procent korting op alle behandelingen, uitgezonderd de arrangementen. Tot besluit nodig ik de lezers uit om ook eens een kijkje te nemen in onze nieuwe webshop: www.salon-kraag.nl.''

advertentie
advertentie