Dikke zege Drivers

2 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Geen ontsnappen aan voor Salamanders 5. Het vlaggenschip van Drivers liet geen spaan heel van de opponent: 8-2. Niels won drie sets, Adriaan en Richard ieder twee sets en ook het dubbelspel ging naar de Hardinxveldse tafeltennissers.

Het eerste damesteam startte sterk tegen Us2, maar verspeelde een 3-2 voorsprong. In de resterende vijf partijen behaalde de ploeg nog maar een punt: 4-6. Laura won twee sets, Irene een set en Jacky won met Irene het dubbelspel. Team twee verloor met 4-6 in eigen huis, evenals team drie. Team vier behaalde een zeer nette 1-9 overwinning tegen Merwestad 1. Team vijf speelde uit tegen VCS 2 en won nipt met 4-6. Team zes wist met maar twee spelers toch een 5-5 uitslag op het scorebord te zetten.

Bij de junioren was het niet veel beter. Team een speelde thuis tegen Overschie 1 en behaalde een gelijkspel: 5-5. Team twee bleef met lege handen achter bij Nttc 1: 0-10. Team drie ging met 2-8 ten onder tegen HBM Taveri 2. Team vier, dat met twee man afreisde naar Tavernie behaalde een nette 4-6 overwinning. Team zes was niet opgewassen tegen Dordrecht 6: 3-7. Het junioren damesteam 7 kreeg bezoek van Twenty one up 4 en moest een nederlaag verwerken: 1-9.

advertentie
advertentie