T@B present op markten

3 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De Transparante partij voor Algemeen Belang (T@B) heeft afgelopen weekend met haar caravan op de markten in Boven- en Beneden-Hardinxveld gestaan en praatte met inwoners onder andere over de nieuwbouw van de Regenboogschool en de toekomst van zwembad De Duikelaar.

Met behulp van een prikkelende tekst probeerde de T@B het gesprek aan te knopen met voorbijgangers. De tekst 'Blijft het zwembad eigendom van gemeente? Als het maar open blijft!' stond op het bord aan de caravan. Eerder diende de T@B een voorstel in om te kijken naar een andere beheersvorm van zwembad De Duikelaar. ,,Ook stelden we eerder verschillende efficiencymaatregelen voor die bezuinigingen opleveren", aldus voorman Benhard van Houwelingen.

Op de markt in Boven-Hardinxveld was het rustiger dan in Beneden-Hardinxveld. Tijdens het marktbezoek legde de T@B-fractie ook uit waarom zij tegen de randvoorwaarden voor de nieuwbouw van de Regenboogschool heeft gestemd. Van Houwelingen: ,,Wij zijn sterk voorstander van nieuwbouw, maar vinden de procedure niet correct. Zo was er geen gelegenheid om met betrokkenen te overleggen in De Ontmoeting en moet het College het schoolbestuur meer ruimte bieden voor hun wensen en ideeën." De fractie voerde naar eigen zeggen 'goede gesprekken' en mede door het zonnetje kijkt zij terug op geslaagde marktbezoeken.

advertentie
advertentie