Ondernemers vieren feest met winkelend publiek

4 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De ondernemers van Albert Heijn, Bakkerij Soeteman, Flower Power en Slagerij Van Prooijen hebben het eenjarig bestaan gevierd met het winkelend publiek.

Honderden mensen genoten donderdag tijdens een high tea in De Giessenpoort van een verwennerij van zoete en hartige hapjes en drankjes. Vrijdag werd de smaakbeleving alleen maar groter want op verschillende punten in de passage werden demonstraties gegeven. Zo maakte een bakker speculaastaartjes. Bij de winkel van Klaas Mostert kregen alle klanten een gratis bos bloemen. Zaterdag volgde het hoogtepunt van de festiviteiten vanwege het eenjarig bestaan. Bij Slagerij van Prooijen kon een ieder op de foto met een enorme stier. De foto's kunnen in de winkel worden opgehaald. Ook was aan de kinderen gedacht. Het personeel van Albert Heijn liet alle kinderen ravotten op een hamster springkussen. Bakker Piet Soeteman deelde aan alle kinderen een oliebolletje uit.

De ondernemers van de Giessenpoort kijken terug op een geslaagd feestje en zien het tweede jaar met vertrouwen tegemoet.

advertentie
advertentie