Mooie uitstraling met kunststof kozijn van BMN

7 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Bouwmaatschappij Midden Nederland BV (BMN), staat bekend als bouwbedrijf, maar zij maakt ook houten en kunststof kozijnen. BMN biedt dan ook volledige oplossingen als het gaat om kunststofkozijnen. Het profielsysteem van Profialis heeft niet alleen een breed aanbod van kleuren, maar levert ook kozijnen in houtnerf.

Steeds meer kunststof kozijnen worden door BMN geproduceerd en geplaatst. Zo kan BMN snel kozijnen leveren aan onder andere particulieren, zzp'ers, aannemers, woningbouwcorporaties en vastgoedbeheerders. BMN is een bouwbedrijf dat bestaat uit zes onderdelen: bouw, projectontwikkeling, betonwerken, geluidswerende projecten, machinale timmerwerken en kunststof kozijnen. BMN loopt niet weg voor kleine of grote opdrachten.

Directeur/eigenaar Peter Huizer is enthousiast over zijn kunststofkozijnen. ,,Wij zijn een breed bouwbedrijf dat snel kan schakelen. Met onze machinale timmerfabriek kunnen wij de klant voorzien van houten kozijnen. Maar met onze kunststofkozijnenfabriek bieden wij een alternatief. Met het kunststofprofiel Profialis hebben wij een topproduct in handen. Er kan gekozen worden uit veel verschillende kleuren en de profielen, die KOMO gekeurd zijn, worden geleverd met mooi afgeronde kanten'', aldus Huizer.

Een unieke oplossing op het gebied van kunststofkozijnen is het Profialis City-raam. Hiermee worden verticaal schuivende houten ramen vervangen door een hoogwaardig kunststof raam, met de vertrouwde uitstraling van het houten kozijn. Kunststof kozijnen passen dus ook goed in authentieke of historische panden.

BMN biedt de mogelijkheid om de montage te verzorgen. Zo wordt het hele pakket geleverd, van advies tot en met opmeten en plaatsing. Daarbij geldt dat de inbraakwerende kozijnen worden geleverd compleet met glas, roosters en hang- en sluitwerk, wat voldoet aan politiekeurmerk. Peter Huizer vervolgt: ,,BMN vindt service en kwaliteit belangrijk. Dat betekent ook dat het bedrijf hecht aan snelle levering. Onze medewerkers denken mee met de klant en kijken welke optie het beste past bij de klant.''

Belangstellenden zijn welkom in de fabriek aan de Kade 62 in Hardinxveld-Giessendam. Daar kan een ieder zien dat BMN niet alleen sterk is in kunststof en houten kozijnen, maar ook in schuifdeuren en dakkapellen van kunststof. Meer informatie op www.b-m-n.nl.

advertentie
advertentie