Drivers heren leidt kleine nederlaag

9 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM-Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Drivers heeft punten verspeeld in de titelstrijd.

Koploper Vriendenschaar uit Gouda, die een voorsprong van twee punten op de mannen uit Hardinxveld-Giessendam koesterde, ging met een 4-6 zege naar huis. Maarten Mans was goed voor twee winstpartijen, Niels Meerkerk en Richard van Velzen scoorden een punt. Een gemiste kans, volgens de drie heren. ,,Vijf punten behoorden tot de mogelijkheden, maar Vriendenschaar is gewoon een goed", aldus Van Velzen.

Dames een deed het een stukje beter. Zaterdagmiddag kwam Rapidity op bezoek en die dames werden met slechts drie punten terug naar Beverwijk gestuurd. Irene Aangeenbrug, Jacky Alting en Laura Daatzelaar wisten ieder twee wedstrijden te winnen. Ook het dubbelspel werd in Hardinxvelds voordeel beslist.

Jongens een, dat uitkomt in de Promotieklasse, deed uitstekende zaken door Shot uit Zwijndrecht met maar twee punten terug naar huis te sturen. De nummer twee van de ranglijst had geen schijn van kans tegen de ontketende koploper, die zijn voorsprong vergrootte naar zeven punten. De promotie naar het Landelijk C ligt voor het grijpen. Dit zou een puike prestatie zijn omdat de ploeg in de vorige competitie nog uitkwam in de tweede klasse. Wim de Bruin en Rick Boogaard wisten weer drie wedstrijden te winnen. Simon Aangeenbrug kwam tot twee winstpartijen.

Overige uitslagen: De Treffers 3-Drivers 2 9-1; Sliedrecht 1-Drivers 3 6-4; Drivers 4-Shot 5 9-1; Drivers 5-TTVA 2 2-8; MTTV 3-Drivers 6 6-4.

Junioren: Drivers 2-Tavernie 2 7-3; Shot 7-Drivers 3 1-9; Shot 9-Drivers 4 0-10; Drivers 5-Tavernie 4 6-4; Shot 8-Drivers 6 7-3.

Drivers traint op maandag en woensdag in de Appelgaard, tussen 18.15 uur en 21.30 uur. De wedstrijden vinden plaats in de bovenzaal van het OKK-gebouw, op vrijdagavond vanaf 19.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Kijk op www.ttvdrivers.nl.

advertentie
advertentie