Meteen succes voor twirl dansvereniging

9 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Mariska den Uil en haar kersverse twirl dansvereniging Dance Team Step Up staan al op de kaart. Twee maanden na de oprichting heeft de club al haar eerste successen te pakken.

Soliste Hanneke van Steenis (links) behaalde tijdens een wedstrijd in Zwijndrecht een derde plaats in haar divisie met een mooi puntenaantal. En dan te bedenken dat Van Steenis pas in 2011 is begonnen als solist. Mariska den Uil (rechts) legde beslag op de eerste plaats in haar divisie, ondanks een gebrek aan wedstrijdervaring. Haar puntenaantal bleek zelfs goed voor promotie naar een hogere divisie en plaatsing voor de Nederlandse Kampioenschappen. Den Uil behaalde in 1998 al de nationale titel, maar heeft sinds 2001 niet meer deelgenomen aan het NK omdat zij was gestopt met wedstrijden.

De vereniging geeft zaterdag 15 en 22 oktober gratis introductielessen voor kinderen vanaf vier jaar. Deze worden gegeven in een hal van Meerkerk Houtbouw aan de Helling 22, van 9.30 tot 10.30 uur. Voor meer info: www.danceteams.webklik.nl - Mariska den Uil.

advertentie
advertentie