Afstuderen of stage lopen bij het Jeugdplatform

17 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Jongeren zijn welkom om hun maatschappelijke stage of afstudeeropdracht te doen bij de Stichting Jeugdplatform JongerenBelangen Hardinxveld-Giessendam. De onafhankelijke organisatie heeft contact opgenomen met de lokale middelbare scholen 'Willem de Zwijger' en de 'Calvijnschool' voor maatschappelijke stages. Jongeren die zich willen inzetten voor de belangen van leeftijdgenoten zijn van harte welkom. Ook afstudeerders kunnen terecht bij de stichting om hun afstudeeropdracht te schrijven of uit te voeren.

,,We zijn steeds op zoek naar nieuwe jonge mensen die hun talenten willen ontdekken en zichzelf willen ontwikkelen. Wie onze stichting via een maatschappelijke stage of afstudeeropdracht leert kennen, wil zich misschien wel vaker of langduriger inzetten voor de belangen van jongeren in Hardinxveld-Giessendam. Daar zouden we blij mee zijn'', aldus het stichtingsbestuur. Binnenkort worden enkele bestuursleden 25 jaar. Volgens de statuten moeten ze dan het bestuur verlaten. ,,Hun opvolging willen we natuurlijk op tijd geregeld hebben.''

Geïnteresseerden kunnen hun motivatie met CV sturen naar: info@jongerenbelangen.nl. Kijk voor meer informatie op de website: www.jongerenbelangen.nl.

advertentie
advertentie