Dag van de Mantelzorg

18 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Organisaties in Nederland besteden donderdag 10 november aandacht aan mantelzorgers. Ook in Hardinxveld-Giessendam wordt tijdens deze 'Dag van de Mantelzorg' iets speciaals gehouden: een gezellige avond in De Lange Wei met een buffet. Alle mantelzorgers zijn uitgenodigd.

Mantelzorgers zijn mensen die intensief zorgen voor een ander in hun naaste omgeving. ,,Wij willen mantelzorgers een blijk van waardering geven en laten zien: zij staan er niet alleen voor. Juist jongere mantelzorgers die vaak werk en gezin moeten combineren met de zorg willen we een hart onder de riem steken", zegt Cherry Prins van het IGO, Servicepunt voor Welzijn, Wonen en Zorg.

Daarom vindt de bijeenkomst plaats vanaf 17.30 uur. Deze bijeenkomst is gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Hardinxveld-Giessendam, MEE Alblasserwaard Vijfheerenlanden en het IGO, Servicepunt voor Welzijn, Wonen en Zorg. Aanmelden kan voor uiterlijk 1 november bij het IGO-Servicepunt, 0184-611454 of s.terlouw@igo-servicepunt.nl.

advertentie
advertentie