Razendsnelle reactie op boerderijfoto

21 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Voordat Jany Dubbeldam-Van der Waal van Dijk Het Kompas op haar deurmat vond, had ze de eerste reactie op bovenstaande foto al te pakken. Het bleek geen boerderij aan Binnendams of de Binnendamseweg te zijn. P. Kersbergen vertelde dat deze boerderij zijn geboortehuis was en op de Neerpolderseweg 92 in Giessenburg stond. Ongeveer twintig jaar geleden is deze boerderij afgebroken. De personen zijn ook bekend. Van links naar rechts: Neeltje Vuyk, dienstbode, Aagje Kersbergen en Arie Kersbergen.

,,Omdat de foto van deze bovenstaande oude boerderij geen problemen gaf durven wij het aan om uw aandacht voor een andere oude foto te vragen. Deze foto zou gemaakt zijn in Buitendams, maar we zouden graag weten waar dan precies. Als we dan ook nog achter de namen van de mensen konden komen, zou het helemaal mooi zijn", aldus de medewerkster van de Historische Vereniging.

Reacties graag naar de Historische Vereniging, p/a A. Dubbeldam-van der Waal van Dijk, Buitendams 134, 3371 BN Hardinxveld-Giessendam, 0184-613938. E-mail: jany@dubbeldam.nl.

advertentie
advertentie