Jeugdplatform organiseert jongerenavond

23 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - DJ Kevin en DJ Steffurt van LSV toveren Tapperij Damrak zaterdag 29 oktober om tot een disco voor jong en oud met als thema après-ski/oldschool. Zij zorgen voor de muziek tijdens de jongerenavond die de Stichting Jeugdplatform JongerenBelangen Hardinxveld-Giessendam organiseert. De aanvang is om 22.00 uur; gratis entree.

Gezelligheid en een ontspannen sfeer zijn belangrijke elementen van de jongerenavonden, zegt het stichtingsbestuur. ,,De combinatie van uitgaan en het bespreken van onderwerpen die de jeugd in onze gemeente aangaan werkt. We zien dat jong en oud met verschillende achtergronden de avond bijwonen. De mensen komen voor een leuke avond, maar voelen zich ook betrokken bij de kansen en mogelijkheden die we voor de jongeren in onze gemeente willen creëren.''

Onmisbare steun

De jongerenavond kan niet georganiseerd worden zonder de bijdrage van De Damrak. ,,Dankzij caféhouder Koos van Zwienen kunnen we dit mogelijk maken'', zegt het stichtingsbestuur trots. Het optreden van de DJ's Kevin en Steffurt is al net zo onmisbaar. ,,Wij steunen dit initiatief en willen hier graag aan meewerken. Het jeugdplatform heeft resultaten behaald die goed zijn voor ons dorp, dat moet in stand worden gehouden.''

Stichting Jeugdplatform JongerenBelangen Hardinxveld-Giessendam bestaat alweer anderhalf jaar in het rivierendorp. Het Jeugdplatform neemt deel aan diverse platformen en onderhoudt contacten met de jeugd, onder meer tijdens de jongerenavonden.

Meer informatie over de jongerenavond en over de Stichting Jeugdplatform JongerenBelangen Hardinxveld-Giessendam is te vinden op www.jongerenbelangen.nl en www.lsv.hyves.nl.

advertentie
advertentie