Mijn Hypotheek bouwt mee aan de toekomst

24 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Mijn Hypotheek, onderdeel van Univé Alblasserwaard, biedt steun aan Habitat for Humanity bij het bouwen van huizen in ontwikkelingsgebieden. Onder het motto 'u een huis, zij een thuis', is geld ingezameld voor de stichting.

Voor elke hypotheek die werd afgesloten bij Mijn Hypotheek, ontving Habitat For Humanity honderd euro. Dit leidde in de afgelopen maanden tot een bedrag van 4600 euro. Met dit bedrag gaat Habitat aan de slag om samen met de lokale bevolking nieuwe huizen te bouwen. ,,Een mooi initiatief, om naast de eigen klant, ook mensen in ontwikkelingsgebieden te helpen'', aldus een woordvoerder van Univé.

Habitat for Humanity is een stichting die degelijke en veilige huisvesting biedt voor gezinnen in ontwikkelingslanden. Zij verstrekt een lening zonder winstoogmerk aan de lokale bevolking, waarmee zij nieuwe huizen bouwt. Bewust is gekozen voor deze stichting, omdat de hypotheekverstrekker achter de doelstelling staat van de stichting. Mijn Hypotheek is een onderdeel van Univé verzekeringen, wat een verzekeraar is zonder winstoogmerk.

Meer informatie: www.habitat.nl.

advertentie
advertentie