Tiende editie startersdag in Utrecht en Tiel

24 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Startende ondernemers zijn vaak op zoek naar overzicht. Tijdens de Startersdag van de KvK op zaterdag 5 november wordt dat aangeboden. Alle relevante organisaties die kunnen ondersteunen zijn aanwezig. Daarnaast kunnen bezoekers netwerken en deelnemen aan diverse workshops en presentaties.

,,Elke starter heeft andere plannen maar allemaal hebben ze behoefte aan overzicht. Vragen die vaak gesteld worden zijn: begint u als zzp'er of richt u een bv op?, hoe regelt u de financiën?, wat moet u weten over belastingen en verzekeringen? Dergelijke vragen komen tijdens de Startersdag uitvoerig aan de orde tijdens presentaties of in een individueel gesprek", vertelt Mariska Smolders van de Kamer van Koophandel Midden-Nederland.

De Startersdag van de Kamer van Koophandel vindt plaats op zaterdag 5 november van 10.00 uur tot 16.00 uur. Belangstellenden kunnen terecht op twee locaties: educatorium, Leuvenlaan 19, Utrecht; restaurant de Betuwe, Hoogkellenseweg 7, Tiel. Aanmelden via www.kvk.nl/startersdagmiddennederland. De toegang is gratis.

advertentie
advertentie