Ondernemers delen kennis tijdens Expeur Kennismeeting

25 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Lokale ondernemers zijn donderdag op hun wenken bediend. Ondernemersplatform Expeur.nl organiseerde een Kennismeeting, met het oog op kennis opdoen en delen binnen het lokale MKB. Dit keer op het gebied van website-optimalisatie, een onderwerp op aanvraag van deelnemende ondernemers.

De Kennismeeting vond plaats bij het Hardinxveldse Aspect ICT, dat een vergaderzaal ter beschikking stelde en zo kennis en kwaliteit onder ondernemers een podium gaf. Een ochtendvullende cursus zoekmachine-optimalisatie door trainer Steven Verhorst (Vextra Internet Solutions) werd gecombineerd met de toepassing op de daadwerkelijke websites in het middagdeel. Restaurant Het Gevoel gaf tussentijds als lokale ondernemer kwaliteit een gezicht door middel van een goed verzorgde lunch.

Expeur.nl organiseert in de maanden november en december lokaal meer Kennismeetings over uiteenlopende zakelijke onderwerpen. Het efficiënt combineren van theorie en praktijk is hierin de leidraad. Ondernemers die hierbij willen zijn of een onderwerp hebben waar zij graag meer over willen leren, kunnen kijken op www.expeur.nl/kennismeetings/

advertentie
advertentie