Vriendenschaar begint zaalseizoen met Rabobank-toernooi

28 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Korfbalvereniging Vriendenschaar staat in korte tijd stil bij twee mijlpalen. In juni 2012 bestaat de vereniging 75 jaar en zaterdag 5 november vindt de 25ste editie van het zaalkorfbaltoernooi plaats. Ditmaal draagt het toernooi de naam 'Vriendenschaar-'74'-Rabobank-zaalkorfbaltoernooi'.

Alle verenigingen grijpen dit toernooi aan om in vorm te komen voor het komende zaalseizoen, dat op het punt van beginnen staat. De deelnemende clubs in sporthal de Wielewaal zijn Vriendenschaar, plaatsgenoot HKC, het Gorcumse GKV en tenslotte Merwede uit Sliedrecht.

Het toernooi start om 16.45 uur met de wedstrijd tussen HKC en Merwede. De tweede wedstrijd staat om 17.55 uur op het programma en gaat tussen de streekgenoten GKV en Vriendenschaar. In de rust is een demonstratie van de jongste korfballertjes, 'De Kangaroes'.

Na de tweede wedstrijd vinden rond 19.00 uur demonstratiewedstrijden van de F-pupillen plaats. Aansluitend is een presentatie van de shirtsponsors van Vriendenschaar. Om 20.30 uur is de derde wedstrijd van het toernooi, tussen Merwede en GKV. Omstreeks 21.40 uur wordt het toernooi afgesloten met de Hardinxveldse derby tussen Vriendenschaar en HKC.

Naast hoofdsponsor Rabobank (ook voor de 25ste keer) is dit toernooi verder mede mogelijk gemaakt door co-sponsors HollandsWerk en eetcafe De Kleine Beurs. De wedstrijdballen worden ook dit jaar ter beschikking gesteld door bouwonderneming Stout b.v.

advertentie
advertentie