'Just Him' in Doelendienst

28 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Gospelkoor 'Just Him' treedt zondag 13 november op in de Doelendienst in theater 'De Nieuwe Doelen'. De ongeveer twintig zangers en de zeskoppige band van komen onder andere uit Hardinxveld-Giessendam, Dordrecht, Rotterdam, Meteren en Waalwijk.

Onder leiding van dirigent Matthé Roos en bandleider Marc Jongsma geeft Just Him gospelconcerten in kerken, theaters en scholen. ,,Just Him swingt met hun latin-, blackgospel- en praisesongs de pan uit. De naam van het gospelkoor zegt het al; alléén God komt alle eer toe en uiteraard staat Hij ook centraal tijdens de dienst op 13 november. De koorleden vinden het een grote uitdaging om de wereld te laten zien en horen dat een leven met God realiteit is", aldus de organisatie van de dienst.

'Just Him' heeft twee keer meegedaan met het EO-programma 'Korenslag'. De eerste keer, in 2007, kwamen ze tot in de halve finale en de tweede keer deden ze mee met de Korenslag Oudejaarsspecial 2009. De gospelgroepsleden repeteren wekelijks op maandagavond in Gorinchem. 'Just Him' zoekt nog nieuw zangtalent. Belangstellenden kunnen auditie doen. Voor meer info: www.justhim.nl.

De Doelendienst begint om 10.00 uur. Voor de kinderen is oppas aanwezig. Het nieuwe Doelendienstseizoen ging in oktober van start. Dit jaar viert de Stichting Doelendienst haar zeventigjarig jubileum. Iedere dienst zijn enkele honderden mensen aanwezig. Info: www.doelendienst.nl.

advertentie
advertentie