Met de Sint mee in de waterbus

30 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Meevaren met de Sint en zijn pieten op de waterbus bij hun aankomst in Hardinxveld-Giessendam? Kinderen die meedoen aan een kleur- of knutselwedstrijd maken kans op deze unieke belevenis.

,,Kinderen van drie tot en met zeven jaar kunnen zich storten op een kleurplaat, op te halen bij alle aangesloten winkeliers van de Giessenhof in Beneden-Hardinxveld. Kinderen uit Boven-Hardinxveld kunnen bij supermarkt Hoogvliet terecht. Een mooie troon voor de Sint ontwerpen, is de opdracht voor deelnemers van acht tot en met tien jaar. Zij mogen dit doen op A4-formaat. Inleveren kan bij Kids & Koters, Mijn Eerste Uitzet en supermarkt Hoogvliet, voor uiterlijk woensdag 16 november. De winnaars krijgen donderdag 17 november bericht.

In totaal zijn achttien prijzen te winnen. De kinderen die mogen meevaren met de Waterbus, krijgen ook een cadeaucheque van Intertoys Boogaard. Deze worden geschonken door deze winkel en winkelcentrum De Giessenhof. Maar het belangrijkste is toch: winnaars kunnen zelf het kippenvelgevoel ervaren dat de Sint en zijn Pieten steeds weer hebben als ze al die kinderen op de dijk zien staan", vertelt Alie Kroon van het organiserend comité.

De intocht van Sinterklaas vindt plaats op zaterdag 19 november. De goedheiligman komt met de waterbus aan in Boven-Hardinxveld.

advertentie
advertentie