Avelingen Groep helpt 'Kerstman'

29 november 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De medewerkers van Avelingen Groep zijn druk met de voorbereidingen voor Kerst. Bijna 50.000 kerstpakketten inpakken is immers een klus. Uit deze grote opdracht blijkt dat ook in economisch mindere tijden toch heel wat werkgevers niet bezuinigen op het traditionele kerstpakket.

Avelingen Groep verpakt alweer voor het negende jaar pakketten voor Den Besten Kerst & Relatiegeschenken uit Sliedrecht. Een grote opdracht die nauwkeurig moet worden uitgevoerd en in korte tijd klaar moet zijn. ,,Het is passend werk voor onze medewerkers'', aldus Gerda Derksen, algemeen directeur Avelingen Groep. ,,Zij zijn ieder jaar weer enthousiast en worden graag voor deze grote opdracht ingezet.''

Vanwege het enorme aantal pakketten wordt de opdracht op een externe locatie verpakt. Derksen: ,,Voor een aantal medewerkers is het erg spannend om buiten de muren van het eigen bedrijf aan de slag te zijn. Maar juist dit is een manier om kennis te maken met de reguliere arbeidsmarkt. Het is immers de opdracht van de Sociale Werkvoorziening om mensen met een arbeidshandicap zoveel mogelijk te laten aansluiten bij het vrije bedrijf.'' De jaarlijkse verpakkingsopdracht is inmiddels zo populair bij de medewerkers van Avelingen Groep dat tegenwoordig zelfs 'wachtlijsten' zijn om voor dit werk te worden ingezet.

advertentie
advertentie