Ook kerstfair rond Oude Kerk

30 november 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Waar de kerstfair in het dorpshart haar vuurdoop beleeft, maken de organisatoren van de Oude Kerk zich op voor de derde editie van hun winterspektakel. Het kerkplein is vrijdag 9 december in kerstsferen.

Bij de kraampjes aan de Kerkweg 0/2 zijn onder andere woondecoraties, sieraden, kinderkleding, fotokaarten, brocante, groendecoraties, fruit, houten speelgoed, noten, gebak en snoep verkrijgbaar. Restaurant 'Chez Margot' zorgt voor hapjes en drankjes. Nieuw dit jaar is gerookte paling en een 'second hand fashion store' (oftewel kledingbeurs). ,,Een ruime keus aan gebruikte kleding, zowel voor kinderen als volwassenen. Tegen een zeer schappelijke prijs", aldus de organisatie.

Muzikanten zorgen voor de feestelijke omlijsting. De opbrengst van deze fair is voor een schoolproject in Ethiopië. De vuurkorven worden om 14.00 uur aangestoken en doven rond 21.00 uur. Meer info: 611008 of 616875.

De Oude Kerk is overigens geopend vanaf 18.00 uur. Tijdens de openstelling wordt het orgel bespeeld. Aanwezige medewerkers vertellen over het kerstverhaal. Bij de evangelisatiestand is meer (lees)materiaal te verkrijgen over Kerst.

advertentie
advertentie