Bewoner exposeert schilderijen in Tiendwaert

1 december 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De bewoners van Tiendwaert kunnen in de openbare ruimten de schilderijen van meneer Van der Valk bewonderen. Hij is zelf ook woonachtig in het verpleeghuis. De expositie draagt bij aan het Planetree-concept waarmee Rivas Zorggroep werkt.

De schilderijen zijn een mooie, vrolijke aankleding van Tiendwaert. ,,Onze bewoners en bezoekers reageren zeer positief", zegt Regina Kant, teamleider in Tiendwaert. ,,Ze vinden het erg leuk dat de schilderen door een bewoner zijn gemaakt." Het is belangrijk om een prettige omgeving te creëren, stelt Kant. De schilderijen leveren hieraan een bijdrage. ,,We vinden het erg leuk dat we op deze manier ook een wens van een bewoner in vervulling te laten gaan."

In Tiendwaert zijn regelmatig exposities te zien. Dit draagt bij aan een huiselijke sfeer, wat past binnen het Planetree-concept. Hierbij staat onder andere aandacht voor kunst en cultuur voor cliënten centraal. Voor meer informatie over Tiendwaert of voor andere vragen over de zorg van Rivas kan contact worden opgenomen met Rivas Zorglijn 0900-8440 of kijk op www.rivas.nl.

advertentie
advertentie