Zeven nieuwbouwwoningen aan de Parallelweg

3 december 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Aan de Parallelweg is onlangs de verkoop van zeven nieuwbouwwoningen gestart. Kort na het plaatsen van het bouwbord dienden de eerste geïnteresseerden zich al aan. Zo lijkt het nieuwbouwplan, genaamd De Boomgaard, een succes te worden. Het plan van Bouwmaatschappij Midden Nederland BV (BMN) bestaat uit een vrije kavel, twee levensloopbestendige woningen en vier eengezinswoningen.

De bouwlocatie is nu nog te herkennen aan een oude woning, schuren en fruitbomen. Een plek die zich kenmerkt door rust en ruimte. Op deze plek zijn binnenkort dan ook zeven woningen te vinden. ,,Na maanden van voorbereiding is het nu zover. Wij zijn gestart met de verkoop van De Boomgaard. Samen met Architectenbureau Van Hunnik, Lambrechts & Overduin hebben wij een plan ontwikkeld waar rust en ruimte centraal staat. De tuinen zijn gelegen op het zuidwesten en we realiseren voldoende parkeerruimte'', zegt de enthousiaste BMN-directeur, Peter Huizer.

De Boomgaard kent verschillende woningtypen. De twee levensloopbestendige woningen zijn vrij indeelbaar, maar gezien het vloeroppervlak interessant voor gezinnen en senioren. Zo zijn keuken, woon-, slaap- en badkamer te realiseren op de begane grond. De woningen staan op 180 en 290 vierkante meter grond. Ook is de tuin uit te breiden en is gelegenheid voor de bouw van een aanbouw of garage. De vier eengezinswoningen zijn uitermate geschikt voor gezinnen en starters. BMN biedt de woningen afgebouwd aan, maar een cascowoning is ook mogelijk.

Bij BMN lopen al verschillende verkoopgesprekken. Peter Huizer praat over de verkoop: ,,We plaatsten het bouwbord en al dezelfde dag ontvingen we telefoontjes en e-mails. De eerste gesprekken vinden nu plaats en de vrije kavel en een eengezinswoning zijn zelfs al verkocht. Ook de facebookpagina van De Boomgaard wordt gevonden.''

BMN werkt graag samen met betrouwbare partners. Zo profiteren de kopers van aantrekkelijke aanbiedingen en hoge kortingen voor woninginrichting, sanitair, keuken, sierbestrating, tuinaanleg- en tuinonderhoud. Info: BMN, 0184-613675 of kijk op www.b-m-n.nl.

advertentie
advertentie