Afbeelding

'De Lange Wei één van de beste verpleeghuizen'

5 december 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De Lange Wei is volgens Elsevier en bureau SiRM één van de beste verpleeg- en verzorgingshuizen van Nederland. De twee partijen hebben onder 2440 organisaties een onderzoek gedaan naar de beste verpleeg- verzorgings- en thuiszorgorganisaties van 2011.

De Lange Wei kreeg een bovengemiddelde score. Het onderdeel zorg en veiligheid ontving zelfs de score 'ruim bovengemiddeld'. Ook de thuiszorg van De Lange Wei is beoordeeld en kreeg tevens een bovengemiddelde score. De thuiszorg is hiermee de beste van de regio Zuid-Oost-Zuid-Holland. ,,De Lange Wei heeft een prachtige score behaald door uit een lijst van 2.440 instellingen als één van de winnaars uit de bus te komen. We zijn trots op het resultaat'', laat Wil Markesteijn, directeur De Lange Wei, weten.

Alle instellingen zijn bekeken op vier hoofdpunten: kwaliteit van leven voor de bewoners en de cliënten thuis, kwaliteit van de zorgorganisatie, kwaliteit van de zorgverleners en de kwaliteit en veiligheid van de zorg. Het onderzoek is gebaseerd op de gegevens van Zichtbare Zorg van de het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en op wetenschappelijk verantwoorde enquêtes naar ervaringen van de cliënten en hun naasten.

advertentie
advertentie