High Tea arrangement met kerstbloemschikken

5 december 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Biss Floral verzorgt zaterdag 10 december en vrijdag 16 december op veler verzoek een creatieve middag kerstbloemschikken met een high tea bij restaurant Brasserie 'Heeren van Slydregt' in Sliedrecht. De open inschrijving is mogelijk als individu of met een groep, via www.biss.nl/floral/high-tea.html#inschrijven.

Creativiteit is géén vereiste. Tijdens de high tea maken deelnemers - jong en oud - een royaal gevulde kerst guirlandeboog. Dit alles onder deskundige begeleiding. Biss Floral maakt gebruik van natuurlijke materialen en veilingverse bloemen. De groep is van 14.00 uur tot 16.30 uur te gast op het entresol van dit gerenommeerde restaurant. De 'Heeren van Slydregt' is gevestigd in het oude stationsgebouw van Sliedrecht.

Het uitgebreide high tea assortiment bestaat onder andere uit sandwich met gerookte zalm, sandwich carpaccio, crostini met Coppa di Parma, notenbroodje met brie, scones met marmelade en clotted cream, diverse quiches, diverse bonbons, koekjes, friandises en nougatine en diverse theesoorten.

De deelnamekosten voor dit exclusieve arrangement bedragen € 52,50. Reserveren is noodzakelijk.

advertentie
advertentie