Eindejaarsshow bij SaniGlobe

12 december 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De showroom van SaniGlobe is, een maand na de officiële opening, al door menigeen bewonderd. Eigenaar Jeroen van Middelkoop maakt zich met zijn bedrijf in sanitair, tegels en (sfeer)haarden nu op voor een spectaculaire eindejaarsshow, vrijdag 16 en zaterdag 17 december.

Van Middelkoop is helemaal in zijn element in zijn nieuwe zaak. De Hardinxvelder brengt zijn visie op kwaliteit, goede service en vakmanschap enthousiast op zijn klanten over. SaniGlobe onderscheidt zich op deze terreinen: het bieden van een totaalconcept, voorzien van goede kwaliteit en uitstekende service.

SaniGlobe is - mede voor de eindejaarsshow - volledig in kerstsferen gehuld. Tijdens de show is een adviseur van Plameco aanwezig en voor iedere bezoeker heeft het bedrijf een kleine attentie. Van Middelkoop: ,,Voor de allerkleinsten hebben wij een prachtige kinderhoek ingericht, zodat volwassen bezoekers rustig rond kunnen kijken. Kom ook ideeën opdoen voor een badkamer of laat een 3D ontwerp maken. Zo komt een idee pas echt tot leven."

Belangstellenden zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur welkom aan de Industriestraat 2a in Hardinxveld-Giessendam. De showroom bevindt zich op de eerste verdieping, in het pand van Loodgietersbedrijf Verbaan BV. Kijk voor meer informatie op www.saniglobe.nl.

advertentie
advertentie