Watersportvereniging De Helling kijkt terug op succesvol jaar

13 december 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Tijdens een drukbezochte ledenvergadering heeft Watersportvereniging De Helling het eerste jaar goed afgesloten. ,,Enkele vragen hebben we naar tevredenheid beantwoord. Zo wilden mensen weten hoe het komt dat trailers soms vaststaan op de helling en er niet af kunnen. De lage waterstand heeft het slib, dat normaal door de stroming op de helling komt, versterkt. Besloten is de helling tenminste zes keer per jaar schoon te maken en het slib te verwijderen. Ook kregen we vragen over het remmingwerk aan de steiger en het betonblok met twee boeien dat als gevaarlijk wordt ervaren. Het remmingwerk wordt nog dit voorjaar verlengd, de materialen worden gesponsord. De boeien worden vervangen door drijflijnen en het betonblok wordt verwijderd", aldus het bestuur.

De trailerhelling mag zich in een grote belangstelling verheugen. Een groot aantal leden heeft aangegeven materialen te willen sponsoren en werkzaamheden aan de helling te willen verrichten.

Tevens werden activiteiten voor 2012 bekendgemaakt, zoals een jetski en boottocht door de Biesbosch. Het watersportseizoen wordt feestelijk gestart op 15 april. Voor informatie; www.trailerhelling.info.

advertentie
advertentie