Weight Watchers start nieuwe cursus

23 december 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Weight Watchers, al meer dan veertig jaar een autoriteit op het gebied van gezond leven en afvallen, is woensdag 11 januari een nieuwe cursus gestart in Hardinxveld-Giessendam. De bijeenkomsten worden gehouden in het Hervormd Centrum aan de Talmastraat 9. Hier kunnen de cursisten iedere woensdag om 19.30 uur de cursus volgen onder leiding van coach Cora Hengst. Inschrijven en wegen begint om 19.00 uur.

Het Weight Watchers systeem draait al decennia lang om het toekennen van punten aan voedingsmiddelen. Dit vertrouwde puntensysteem, waarmee wereldwijd miljoenen mensen succesvol zijn afgeslankt, is op basis van recente wetenschappelijke kennis en jarenlange ervaring op het gebied van afslanken nog meer verbeterd. Vragen als 'welke voeding geeft een verzadigd gevoel?' 'Welke ingrediënten dragen bij aan een goede gezondheid?' En 'hoe kun je af en toe gewoon toegeven aan onbedwingbare eetbehoeftes?', staan in het ProPoints® Plan 2.0 centraal. Verder is iets revolutionair verbeterd aan het Weight Watchers programma, wat belangstellenden te horen krijgen tijdens de cursus.

,,Het Weight Watchers programma is, kortom, nooit zo flexibel geweest, waardoor mensen nog makkelijker keuzes kunnen maken in hun eetgewoontes. De bewustwording van wat mensen eten en drinken is cruciaal in het succesvol afvallen. Door bewust met eten bezig te zijn, nemen mensen betere eetgewoontes aan. Het ProPoints® Plan 2.0 is dan ook meer dan een dieet. Het leert je goed om te gaan met voeding waardoor het een levensstijl wordt, uiteraard met als doelstelling af te vallen en dit gewicht ook op lange termijn te behouden", aldus Hengst.

Het ProPoints® Plan 2.0 kan zowel online als via één van de vele cursussen in het land gevolgd worden. Nieuw is de Weight Watchers App, gratis te downloaden via de App Store. Voor meer informatie over Weight Watchers: www.weightwatchers.nl of 0900-2040734 à € 0,10 per minuut.

advertentie
advertentie