Op zoek naar de trots van Hardinxveld-Giessendam

27 december 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Veel inwoners van Hardinxveld-Giessendam zijn maar wat trots op hun woonplaats. Althans, dat mag worden opgemaakt uit de respons die de gemeente op haar fotowedstrijd krijgt. Een week na opening van de competitie, zijn op http://www.flickr.com/groups/GemHG/ al veertien foto's terug te vinden.

Hardinxveld-Giessendam werkt aan een visie voor haar toekomst. Hiervoor is de gemeente op zoek naar de trots van gebruikers en liefhebbers van het dorp zoals bewoners, ondernemers, werknemers en recreanten. Op basis van alle inzendingen, stelt de gemeente de trots van Hardinxveld-Giessendam vast. De jury kijkt vooral naar de diversiteit van de foto's. Deelnemers kunnen kiezen uit vijf thema's: economie, infrastructuur, samen leven, kennis & innovatie en toerisme.

Het Kompas maakte een voorselectie en plaatste die hierboven. Let wel: dit zijn dus geen prijswinnaars. Foto's kunnen nog tot en met 26 januari per e-mail worden gestuurd naar fotowedstrijd@gemhg.nl. De eerste prijs is een Nikon Coolpix S3100 (inclusief 2GB SD-kaart). De tweede prijs is een luxe album en derde prijs is een basis fotoalbum. Alle winnaars krijgen hun foto uitvergroot op canvas.

advertentie
advertentie