Bijbelstudie van Frank Ouweneel over de eindtijd

28 december 2011 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De landelijk bekende bijbelleraar Frank Ouweneel geeft in Sliedrecht de jaarlijkse eindtijd-Bijbelstudie (met beamer-presentatie) onder de titel “Licht van de Bijbel over de huidige ontwikkelingen in de wereld” (editie 2011). Ondersteund door honderden indringende beelden van het jaar 2011 (projectie op twee levensgrote schermen) zal Ouweneel, zoals hij zegt, 'stilstaan bij de nauwkeurigheid waarmee de Bijbel over de actuele gebeurtenissen schrijft'.

Volgens Ouweneel wijst de Bijbel erop dat Jezus' wederkomst spoedig plaatsvindt. ,,In het oog springende signalen - in de Bijbel gemeld - zijn de verwoestende gebeurtenissen in Japan, de tsunami met de kerncentrale-catastrofe, de actuele gebeurtenissen in het Midden-Oosten, de Arabische lente, Libië, Syrië, de verontrustende instabiliteit van de VS en Europa. Het zijn allemaal zeer confronterende 'piketpalen' van de 'laatste fase'. Al deze vóórtekenen zijn een boodschap van God aan alle mensen om wakker te worden en te beseffen dat schokkende dingen voor de deur staan."

Deze eenmalige studie wordt gegeven op woensdagavond 18 januari in de theaterzaal van zalencentrum De Lockhorst, Sportlaan 1, Sliedrecht. De bijeenkomst begint om 19:30 uur; de toegang is vrij. Inlichtingen: 0184 – 421289 / 490320.

advertentie
advertentie