Steun en toeverlaat veertig jaar in dienst bij Boekhandel De Waard

27 januari 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT / H'VELD-G'DAM - Nel Vogel uit Hardinxveld-Giessendam is woensdag 1 februari veertig jaar in dienst bij Boekhandel/Drukkerij De Waard in Sliedrecht.

Moe Vogel was destijds in dienst bij de boekhandel en in de huishouding van familie De Waard en hielp Nel aan het baantje. Dochterlief leerde al snel het boekenvak en maakte door de jaren heen diverse vernieuwingen mee in de boekenbranche. De winkel groeide uit tot een eigentijds verkooppunt, maar Nel bleef voor velen een vertrouwenspersoon met wie lief en leed wordt gedeeld. Om het jubileum te vieren, biedt Boekhandel De Waard Nel Vogel een open huis aan. Zaterdag 4 februari is iedereen die Nel een warm hart toedraagt, tussen 11.00 uur en 16.00 uur welkom in de boekhandel.

Via de site www.boekhandeldewaard.nl is het overigens mogelijk boeken te bestellen, zonder extra verzendkosten te betalen. ,,Naast de vertrouwde hulp in de boekhandel is dit een mooi initiatief om snel, meestal binnen 24 uur, een boek, e-readers en e-books in huis te krijgen", vertelt eigenaar Gijs de Waard.

advertentie
advertentie