Drivers debuteert in hoofdklasse met verlies

29 januari 2012 om 00:00 Nieuws

Lang leken de Hardinxvelders op weg naar minimaal een puntendeling, maar uiteindelijk werd de wedstrijdspanning Drivers teveel. Heren twee speelde in de hoofdklasse tegen de reserves van Avanti en wonnen hun thuiswedstrijd met 8-2.

H'VELD-G'DAM - De tafeltennissers van Drivers hebben hun debuut in de hoofdklasse niet opgeluisterd met een overwinning. Avanti uit Hazerswoude was met 4-6 te sterk.

Heren drie degradeerde vorig seizoen uit de eerste klasse, maar vroegen met succes een plaats in de eerste klasse aan. In de eerste wedstrijd zetten zij meteen een goede prestatie neer: een dikke 8-2 zege in Zoeterwoude. Heren vier wonnen in de derde klasse ruim van TTVA 2 in Alblasserdam: 9-1. Heren vijf wist ook een eclatante zege te noteren. In de vierde klasse was MTTV 3 uit Meerkerk kansloos: 9-1. Heren zes speelde zijn eerste thuiswedstrijd tegen MTTV 2 en won met 8-2. Dames een komt wederom uit in de tweede divisie en verloor van Irene 1 uit Tilburg: 8-2. Volgende week staat voor de eerste thuiswedstrijd op het programma tegen Destatec uit Swalmen.

De juniorenselectie van Drivers komt voor het eerst in jaren weer uit op landelijk niveau. Het team, dat bestaat uit twee nieuwe jonge talentvolle spelers, speelde tegen Taverzo 3. Een uitstekende 8-2 overwinning werd geboekt. Junioren twee speelde uit tegen Dordrecht 2 en verloor met 6-4. Drivers 3 speelde thuis tegen TTVA 1 uit Alblasserdam en ging met 9-1 ten onder. Drivers 4 was kansloos bij Dordrecht 3: 8-2. De overige teams wonnen hun wedstrijden. Team vijf en zes met 10-0 tegen respectievelijk TOGB 2 en Sliedrecht 3. Drivers 7 speelde uit tegen HBM Taveri 4 en won daar met 8-2. Drivers 8 greep de zege bij Shot 9 in Zwijndrecht: 7-0. In deze klasse vindt een pilot plaats. Het drietal speelt maar twee enkelwedstrijden en slechts een dubbelspel.

TTV Drivers heeft dit voorjaar vijftien teams in de competitie.

advertentie
advertentie