Doorstart Choice met nieuwe bandleden

29 maart 2012 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De band Choice geeft zaterdag 7 april vanaf 21.00 uur een optreden in jongerensoos 'De Korf' in Giessen-Oudekerk. Reden voor dit optreden is een try-out met nieuwe bandleden. Choice bestaat al bijna twintig jaar. Onlangs zijn de drummer Andre en bassist Roger gestopt. Toetsenist Niek de Groot uit Hardinxveld-Giessendam en zanger/gitarist Elwin Lentze vonden het zonde een populaire band op te heffen en kozen voor een doorstart met nieuwe jonge bandleden.

,,Tijdens audities hebben we de nieuwe bassist Justin en de nieuwe drummer Dirk gevonden. Saxofonist Frans is meegekomen uit het oude Choice en voor het eerst hebben we een zangeres binnen de band: Kirsten. Dit maakt het mogelijk om het repertoire uit te breiden met typische 'vrouwennummers' zoals nummers van Adele en Caro Emerald", zegt De Groot.

De band geeft het optreden in 'De Korf' omdat zij in de beginjaren vaak in deze soos gespeeld heeft en daar bandervaring op heeft gedaan. De Groot: ,,Het leek ons erg leuk om hier na zoveel jaar weer een keer terug te komen."

Choice heeft een breed repertoire en speelt muziek van Marco Borsato tot Amy Winehouse, van Adele tot Doobie Brothers en van Nick & Simon tot Jessie J. Zie ook de website www.kieschoice.nl met alle informatie over de band.

advertentie
advertentie