'Bijbel moet echt gebruiksvoorwerp worden'

29 maart 2012 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Volgens de initiatiefnemers van 'Tijd voor de Bijbel' is het niet altijd makkelijk om de Bijbel te begrijpen. Maar ze geloven ook dat doorzetten wordt beloond, omdat de Bijbel nog steeds actuele antwoorden geeft. Tijdens een nieuwe Bijbelstudiekring, die maandag 23 april begint in de regio Hardinxveld-Giessendam, willen de organisatoren deze inzichten geven.

'Tijd voor de Bijbel' wil met een kleinschalige groep geïnteresseerden proberen de Bijbel beter te begrijpen. ,,Door erin te lezen, erover na te denken, maar vooral door er samen over te praten en vragen te stellen. Zo hopen we dat de Bijbel een echt gebruiksvoorwerp wordt, dat niet meer stoffig in de boekenkast staat, maar mensen iedere dag helpt om God beter te leren kennen en Hem meer te gaan ervaren in hun leven", aldus de organisatoren.

De bedoeling is om thuis bijeen te komen. De eerste keer op maandag 23 april van 19.30 uur tot 21.00 uur in Wijngaarden en daarna om de week op maandag. Belangstellenden kunnen meer informatie krijgen of zich opgeven bij Rianne Belder, 06-42237740 of via tijdvoordebijbel@gmail.com.

advertentie
advertentie