Rijschool Pijl kiest wéér voor Hyundai

27 april 2012 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Vrolijke gezichten voor het pand van Autobedrijf Van Willegen aan de Marconiweg 7 in Gorinchem. Verkoopadviseur Fred van den Heetcamp overhandigde onlangs de sleutels van een gloednieuwe Hyundai i30 aan rijschoolhouder Leo Pijl uit Hardinxveld-Giessendam.

Leo Pijl koos in september 2007 voor de overstap naar het Zuid-Koreaanse automerk en heeft daar nog geen dag spijt van gehad. ,,Mijn zoon Lennert rijdt tot volle tevredenheid in de i30 1.6 liter CRDi Business Edition die we vorig jaar hebben aangeschaft. De keuze voor de nieuwste versie van dit succesvolle model is niet toevallig, want de wagen bevalt uitstekend'', vertelt Leo. ,,De motor levert met dezelfde cilinderinhoud net iets meer vermogen dan het vorige type. We hebben wederom gekozen voor de Business Edition vanwege de vele extra's waaronder een geïntegreerd navigatiesysteem.

Wat bevalt zo goed aan het merk Hyundai? ,,De betrouwbaarheid. De auto's worden geheel volgens de Europese normen ontworpen en gefabriceerd. Ook de Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie op product- en fabricagefouten spreekt me erg aan. Berijders kunnen bovendien rekenen op vijf jaar gratis hulp bij problemen onderweg en vijf jaar gratis preventieve controles door de Hyundai Erkend Reparateur. Uniek is dat geen beperking geldt met betrekking tot het aantal gereden kilometers en dat is voor een rijschoolhouder best belangrijk. Onze wagens rijden ongeveer 70.000 kilometer per jaar. De derde reden om Hyundai te blijven rijden is de uitstekende relatie met Autobedrijf Van Willegen. We hoeven maar te bellen en ze staan voor ons klaar.''

advertentie
advertentie