River Trotters wint met dubbele cijfers

27 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Na twee verloren wedstrijden waren de basketbalspeelsters van River Trotters erop gebrand te winnen. Op het programma stond de wedstrijd tegen BOB waarvan vorig seizoen twee keer was gewonnen. De opdracht van trainer-coach Arjan Lock was helder: scherp beginnen en een voorsprong opbouwen. Vanaf het beginsignaal werd dit meteen uitgevoerd met als gevolg dat het eerste kwart werd afgesloten met een voorsprong van 16-6.

De aanvallen werden goed opgezet en in de verdediging werkte iedereen keihard om de tegenstander geen kans tot scoren te geven. Mooie passes en goede scores leidden tot een ruststand van 26-10. De verwachting was dat BOB na rust extra gas zou geven. Dit gebeurde niet. Echter, ook River Trotters viel terug. De scores bleven uit. In het vierde kwart begon Erica Post met een fraaie driepunter. Het deksel leek van de basket en de ballen vielen weer. De wedstrijd werd rustig uitgespeeld met als eindstand 45-21. Scores: Rianne Lock 9, Carolien Loeve 8, Marjan Bongers 8, Erica Post 7, Angela de Bruin 7, Karin Renaud 4 en Paula Bor 2.