Tweets van de Week

30 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

@MWiebosch Eerste gesprekken in Zwijndrecht gevoerd. Voor 9 november staan er diverse kennismakingsgesprekken op de agenda. Ik heb er zin in!

@PZHZGijsbers #Goedemorgen Mijn werkgever wil dat ik een nog betere #wijkagent word voor #Hardinxveld. Dus heeft hij mij weer op cursus gestuurd. Prettige dag.

@Robertthoen Zin in deze nieuwe uitdaging RT @GemHG Robert 't Hoen benoemd als waarnemend gemeentesecretaris.

@jessica_dijkman @Robertthoen En dan nu op naar de herindeling? :-) #100.000 #bruggenslaan

@Robertthoen @jessica_dijkman ach ik ben er eentje van kansen en uitdagingen. Eens kijken hoe ik er hier 82.000 inwoners bij krijg :-)

@stenajess Gemeentes met minder dan 100.000 inwoners moeten fuseren #welkomsliedrecht!

@SVkivido #gorinchem zal wel blij zijn met de miljoenen van #giessenburg. Fuseren maar.

@klomp76 Bruggen slaan"...... En we beginnen in boven-hardinxveld. #wilhelminalaan #A15 #parallelweg

@JorritHaas Goed idee om viaduct over de #A15 te verhogen, maar waarom komen ze daar nu mee? Rijden vrachtwagens straks de weg weer stuk bij station.

@SinterklaasHvel Onderweg vanuit Spanje naar Hardinxveld! Boot volgeladen met kadootjes, de pieten zingen uit volle borst, we hebben er zin in!

@Ed_71 snap er werkelijk geen zak van.. stations #MLL zijn al een jaar open en nu worden ze een soort van "geopend" ... #hoekromwiljehethebben?

@Robviep De #merwedelingelijn is vandaag officieel geopend? Er rijden al sinds 1885 treinen op dit traject... #beterlaatdannooit

@MarcelHaddeman @PZHZGijsbers Kan er niet eens wat gedaan worden aan het harde rijden door de Frans Halsstraat? Het wordt echt met de dag gekker...

@stenajess @MarcelHaddeman @PZHZGijsbers en de Wilhelminlaan #tdv Ze rijden daar bijna allemaal veel te hard, sommigen maken het wel heel bont.

@PZHZGijsbers @stenajess Het heeft wel onze aandacht die gasten, maar door regelgeving kunnen wij niet handhaven op W'laan tenzij gemeente weg goed inricht.

@stenajess @PZHZGijsbers Ok, bedankt! Wonen op dit stuk veel gezinnen met kleine kinderen. #veiligheid

@GemHG @stenajess @PZHZGijsbers @Marcelhaddeman Ik geef jullie opmerkingen door aan de wegbeheerder.

@EelkeK Het schoolplein bij de #Merwedeschool is officieel geopend. De school heeft er weer iets feestelijks van gemaakt. #complimenten #pannaveld

advertentie
advertentie