The Psalm Project presenteert nieuwe cd in Hardinxveld

26 november 2012 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Donderdag 29 november komt The Psalm Project naar Hardinxveld-Giessendam. Tijdens dit concert presenteren ze hun nieuwe cd: Ik roep tot U.

De band is terug van haar tour in Amerika en is bekend van haar eigentijdse composities van de eeuwenoude psalmen. In 2009 bracht The Psalm Project haar eerste cd uit. Deze composities worden inmiddels door heel Nederland, maar ook daarbuiten in verschillende kerken gezongen. Ook het volledig akoestische album 'Psalmen Unplugged', dat in samenwerking met de Evangelische Omroep is geproduceerd, is een succes. In 2012 tourde The Psalm Project door Noord-Amerika. Tijdens deze tour schreven ze samen met studenten van het Calvin College een nieuwe compositie op Psalm 85. Dit lied is één van de hoogtepunten van het nieuwe album, vindt Eelco Vos, pianist en componist van The Psalm Project. Ook Psalm 68 (Loof God de Heer met diep ontzag) en Psalm 91 (Hij die op Gods bescherming wacht) staan op de cd.

Het release-concert vindt plaats in het gebouw van de Christengemeente (Breedeway 1a) en begint om 20.00 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar op www.truetickets.nl en aan de kassa.

advertentie
advertentie