CuisineCompleet heeft veel te bieden

2 december 2012 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Het was vorige maand vijf jaar geleden dat Martin de Kreij met de start van zijn bedrijf CuisineCompleet een langgekoesterde wens in vervulling zag gaan. Na zijn opleiding tot restaurantkok is hij een aantal jaren in de horeca werkzaam geweest. Hij maakte de overstap naar de functie van instellingskok en werkt momenteel vijftien uur per week in de keuken van zorginstelling De Lange Wei. De overige tijd besteedt hij aan zijn eigen bedrijf want catering is zijn passie.

Door Ria Scholten

,,In principe kan CuisineCompleet alles leveren wat binnen mijn vakgebied ligt", vertelt Martin. "Hierbij kun je denken aan een schaal met luxe hapjes, maar ook aan de culinaire verzorging van een compleet feest. Onze opdrachtgevers zijn zowel particulieren als bedrijven." Met het oog op de feestmaand december wil Martin graag vertellen was CuisineCompleet allemaal te bieden heeft. "Voor gastvrouwen- en heren die met Kerst geen uren in de keuken willen staan is onze Gourmet Compleet met verschillende luxe vleessoorten en een uitgebreid garnituur een prima keuze. De viering van Oud & Nieuw kan worden opgeluisterd met een mooi opgemaakte salade, malse kipsaté met pindasaus of schalen met koude luxe hapjes. Hierbij kun je denken aan een wrap van gerookte zalm met bieslookroomkaas, gemarineerde gamba's of chorizo met perzik en roomkaas."

CuisineCompleet heeft een goede naam opgebouwd met de verzorging van warme en koude buffetten in verschillende prijsklassen. ,,De samenstelling van het buffet kan desgewenst in alle rust bij de klant thuis worden besproken. Aan de hand daarvan wordt een offerte op maat gemaakt. We leveren aan een breed publiek en houden uiteraard rekening met het beschikbare budget. We houden ook waar nodig rekening met diëten zoals glutenvrij en leveren desgewenst halal- en vegetarische gerechten. Met hetzelfde plezier verzorgen we een high tea met verschillende zoete en hartige versnaperingen en in de zomermaanden een barbecue. Uiteraard is het mogelijk warme snacks te leveren, zoals een kalfsbitterbal, nasi- of bamihapje en een kiploempiaatje."

,,We leveren alle benodigdheden voor een compleet verzorgd feest", meldt Martin tot besluit. ,,Mensen kunnen ook bij ons terecht voor partytenten in verschillende maten, verlichting, terrasverwarming, tafels, stoelen, serviesgoed, bestek, koffiezetapparatuur en apparatuur om producten warm te houden of te koelen. We verhuren ook springkussens. Bezorgen binnen Hardinxveld-Giessendam is gratis."

Meer info: www.cuisinecompleet.nl. Het bedrijf is telefonisch bereikbaar op 06-15357755 en per e-mail: info@cuisinecompleet.nl.

advertentie
advertentie