'Alleen onze naam is veranderd'

4 december 2012 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Onder toeziend oog van zijn opa Wim, oma Jeannette en broertje Gijs verrichte de pas 3-jarige Sjoerd donderdagmorgen de officiële heropening van MCD Wim Timmer. ,,De formulenaam MCD is in deze regio niet onbekend en we zijn dan ook blij dat we de overstap naar deze inkoopcombinatie konden maken'', liet eigenaar Wim Timmer weten. ,,Bijzonder is dat het vandaag precies 39 jaar geleden is dat de officiële opening van onze supermarkt op het Peulenplein plaatsvond."

Door Ria Scholten

,,In de eerste plaats wil ik benadrukken dat alleen onze naam is veranderd. De klanten kunnen rekenen op onze vertrouwde service. We blijven de boodschappen gewoon thuis bezorgen en onze medewerkers blijven allemaal in dienst'', benadrukt de supermarkteigenaar. ,,In grote lijnen is de opzet van de supermarkt niet veel veranderd. Het verschil wordt gemaakt door de details. Er zijn zo'n honderd artikelen uit het assortiment verdwenen, maar daar zijn er achthonderd tot duizend voor teruggekomen. Onze afdeling met zelfzorgmedicijnen en ons assortiment allergie- en glutenvrije producten is gebleven. We vinden het fijn dat we kunnen melden dat onze bloemenafdeling weer in ere is hersteld. De afdeling Indische producten is uitgebreid met de ingrediënten van Toko Lien.''

'Positieve reacties'

Hij vervolgt: ,,Nieuw is het Boonacker-brood dat in de winkel wordt afgebakken. Het is verkrijgbaar in wit en bruin in verschillende varianten. Als er veel vraag naar is kunnen we zelfs om vier uur 's middags nog versgebakken brood leveren. De reacties zijn tot dusver bijzonder positief. Een aantal klanten kende het brood al van MCD-supermarkten uit de regio en gaf aan blij te zijn dat het nu ook in Hardinxveld verkrijgbaar is. Ook de wijnafdeling is flink uitgebreid en biedt een nog ruimere keuze. Op de labels bij de verschillende soorten wordt uitleg gegeven over de betreffende wijn.''

'Dubbele spaarzegels'

Ter ere van de opening ontvangen de klanten deze week bij besteding van minimaal vijftien euro een gratis groene tas met voldoende plaats voor de dagelijkse boodschappen. Hij is gemaakt van honderd procent recyclebaar materiaal en sterk genoeg om langere tijd te kunnen worden gebruikt . In de tas zit een actiebon die volgende week recht geeft op een appeltaartje met een aanzienlijke korting. De klanten van MCD Wim Timmer kunnen meteen profiteren van een leuke actie. Tot en met 12 januari kan worden gespaard voor de Greenpan-collectie met hoge kortingen. Timmer: ,,De pannen zijn voorzien van een keramische antiaanbaklaag. De uitstekende warmteverspreiding zorgt voor de beste bakresultaten. Om zoveel mogelijk klanten in staat te stellen te profiteren van deze aantrekkelijke actie geven wij ook deze week nog dubbele spaarzegels."

,,Met veel van onze klanten hebben we gedurende de lange periode dat onze familie een winkel in Hardinxveld-Giessendam heeft een goede band opgebouwd. We houden onze klanten graag in ere en uiteraard zijn ook nieuwe klanten van harte welkom in onze MCD-supermarkt."

advertentie
advertentie