Duurzaam afvallen onder deskundige begeleiding

30 december 2012 om 00:00 Nieuws

GIESSENBURG - In januari 2013 starten Rivas en Psychologenpraktijk Perspectief met "Duurzaam Afvallen''. Cursisten zullen blijvend gewicht verliezen, hun fitheid zal verbeteren en ze zullen zich daardoor prettiger voelen. Dit onder deskundige en intensieve begeleiding.

Uit de Gezondheidsenquête van de GGD die in 2009 heeft plaats gevonden in de Gemeente Giessenlanden, blijkt dat de helft van de inwoners overgewicht heeft en te weinig beweegt. ,,Overgewicht kan er voor zorgen dat u zich minder prettig gaat voelen over uzelf en lichamelijke klachten krijgt. Rivas en Perspectief hebben hun krachten gebundeld en bieden met ingang van het nieuwe jaar een totaalpakket gericht op Duurzaam afvallen", vertelt Marjolijn Vreeswijk van Psychologenpraktijk Perspectief. ,,Gedurende een jaar krijgt u wekelijks begeleiding van afwisselend een psycholoog, diëtist en fysiotherapeut. U leert anders met eten omgaan en gezond koken. U krijgt begeleiding bij fysieke klachten en hulp bij sport. Gezamenlijk sporten is mogelijk tegen een extra vergoeding. Daarnaast leert u denken in oplossingen, uw eetgedrag onder controle krijgen, uw zelfvertrouwen wordt vergroot, u leert voor uzelf op te komen, uw contacten te verbeteren en u leert hoe u een terugval kunt voorkomen."

De bijeenkomsten vinden gedurende heel 2013 plaats op maandagochtend op de praktijk van Perspectief in Giessenburg. De kosten bedragen € 135,- per maand (all-inclusive). ,,Indien gewenst kunnen wij uw werkgever informeren om bij te dragen in de kosten."

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Psychologenpraktijk Perspectief. Op werkdagen van 8:45-12:00 uur en van 14:00-16:00 uur via telefoonnummer 0184-653 458. Per mail kan ook: info@psychologenpraktijkperspectief.nl of marjolijn@psychologenpraktijkperspectief.nl. Zie voor meer informatie de website www.psychologenpraktijkperspectief.nl.

advertentie
advertentie