Bewoners van Pedaja maken een boek voor Roemenië

29 maart 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Al enkele jaren heeft Stichting Waardeburgh vriendschappelijke contacten met een verzorgingshuis in de plaats Orastie in Roemenië.

Om deze band warm te houden, heeft de activiteitenbegeleiding van Pedaja een schrijfproject opgezet, waarbij de bewoners een bericht, wens of gedicht hebben geschreven voor de bewoners van het verzorgingshuis in Orastie. Op decoratief ontworpen papier, gemaakt door grafisch ontwerpster Lianne van der Hoff, werd ijverig aan dit project meegewerkt. Lianne hield na het schrijven ter plekke een demonstratie boekbinden van de door de bewoners beschreven bladzijden met bijbehorende foto. Het fraaie boek wordt in de eerste week van april door Lianne persoonlijk afgeleverd bij het verzorgingshuis in Orastie.

Niet alleen een boek brengt zij daar, maar ook het aardige bedrag van 150 euro dat is opgehaald met de verkoop van de kringlooptafel in de hal van Pedaja. Met dit bedrag kunnen weer leuke activiteiten worden gehouden in Roemenië. Een waardevol project van de ouderen van Pedaja voor de ouderen in Roemenië.

advertentie
advertentie