River Trotters <22 bereikt rayonfinale

22 april 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Afgelopen zaterdag was de return voor de basketballers < 22 van River Trotters tegen SVO. De halve finale van de play-offs was de dinsdag daarvoor in Utrecht begonnen. De Hardinxvelders gaven in het eerste duel een voorsprong weg. De wedstrijd werd uiteindelijk met één punt verloren. In eigen huis moest dat rechtgezet worden. River Trotters begon furieus en leidde na vijf minuten met 19-0. Nadat SVO de spanning van zich had afgeschud werd het een echte wedstrijd. De gasten kwamen terug tot 29-25 waarna River Trotters een versnelling plaatste. De ruststand bedroeg 35-28. Na rust zette de thuisploeg orde op zaken. De gastheren liepen in de derde periode uit naar een comfortabele 50-33 voorsprong. In het vierde kwart werd de wedstrijd uitgespeeld. Dankzij een triomf met twaalf punten verschil (65-53) speelt River Trotters op zaterdag 11 mei in Soest de rayonfinale tegen Oegstgeest.