'Alles wat een ondernemer nodig heeft'

22 april 2013 om 00:00 Nieuws

H'VLD-G'DAM - Hardenbol & Partners Accountants Adviseurs in Hardinxveld-Giessendam is verder gegaan onder de naam Flantúa accountants adviseurs.

Drie bedrijven uit Utrecht, Nieuwegein, Hardinxveld-Giessendam en Geldermalsen verlenen hun diensten onder één naam. De samenwerking is gezocht om ook in de toekomst de dienstverlening te kunnen blijven uitbreiden zonder kwaliteit in te leveren. Er zijn besprekingen geweest tussen Hardenbol & Partners Accountants en Adviseurs, Accountantskantoor Van Driel en Flantua - Verheij, accountants & adviseurs. Dit heeft geleid tot een nieuwe organisatie waarbij is teruggegrepen op de oude naam 'Flantúa accountants en adviseurs'.

Nico Hardenbol (1960) is sinds 1985 zelfstandig gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Hij maakt deel uit van de directie van Flantúa en is zeer content met de samenwerking: ,,Onze organisatie heeft een zeer brede relatiekring. De activiteiten die onze cliënten ontplooien zijn zeer uiteenlopend. Net als de problemen waarmee ze worden geconfronteerd. We hebben nu alle capaciteiten in huis om hier - gezien de veelheid van specialismen die binnen onze organisatie zijn vertegenwoordigd - adequaat mee om te gaan."

Hij vervolgt: ,, Ons motto is: laat de klant zorgeloos ondernemen! De adviseurs zoeken kansen voor de klant en de fiscaal beste oplossingen. Onze houding en werkwijze kan worden getypeerd als alert, beweeglijk en creatief. Kortom; alles wat een ondernemer nodig heeft!" Het kantoor blijft gevestigd aan de Peulenstraat 160 en het telefoonnummer blijft 0184-675222. Meer informatie is te vinden op www.flantúa.nl.

advertentie
advertentie